21 Aralık 2011 Çarşamba

Aylinle Soner Evleniyooo

  
 "Bu akşam mutlaka 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' yi izleyin, Soner'le Aylin evleniyo" dedi arkadaşım. Hiç dizi izleyememe rağmen sırf şu sevimli Osman hatrına tam bir sezon boyunca hiç kaçırmadan takip etmiş, ancak bu sezon itibariyle bırakmıştım bu diziyi. Ve fekat Soner&Aylin aşkı benim için dizinin en can alıcı, insanın içini dağlayan mevzusuydu. Dünkü bölümü de kaçıramazdım, bu bomba haber karşısında.

   Daha çok Mete'nin düğünden kız kaçırmaca-kötü adamlardan  kaçmaca konusu etrafında dönen akşamki bölümde, cesur yürek Mete'nin tam da köşeye sıkıştığı anda Soner ve ekibinin (en başta Süleyman elbette) "Yetiş Bacım"  şeklinde olaya el koyuvermeleri karşısında herkes gibi ben de bir ohh çektim. Keyiflenen ekibin hele ki Süleyman'ın gitarı eline alıp gençlerin arasında sahneye karışması karşısında söyleyecek söz bulamadım. Her eve en acilinden bir Süleyman gerek gerçekten :) (Bu arada ben kendisini bu dizi ile tanısam da oyunculuğunu çok başarılı bulduğumu belirtir, meraklılarına dipnot düşmeyi faydalı bulurum):

"1968 yılının herhangi bir ayında dünyaya gelen Recep Renan Bilek, Galatasaray Lisesi mesunu olup, müzisyen kimliğinin önüne, sağına soluna ve bazende arkasına tiyatro oyunculuğunu da koymuş,kimine sorarsan başarılı bir müzisyen kimine sorarsan başarılı bir tiyatro oyuncusu... Lise yıllarında Leke adlı bir müzik grubunun üyesiyken grubun dağılmasının ardından "Leke" adında hard rock unsurlarının bolca bulunduğu başarılı diyebileceğimiz bir albüm peyda etti. Daha sonra kendince haklı nedenleri olabilir ama İstanbul'a küserek (öyle tahmin ediliyor) İzmir'e yerleşti 2005 yılında İzmir onu kustu. İzmir'in mide asitlerine bulanmış bir şekilde kendini İstanbulda buldu. Leke isimli albümün çok fazla duyulmamasının tek sorumlusu ise

popülariteye karşı bünye sorunu yaşayan Renan Bilek'tir. Sanatçı politik olur mu geyiğine karşı en güzel cevabı Politik görüş itibarı ile ulusal sol çizgide vermektedir. Yurtsever Cephe'nin mitinglerinde ve Küba Dostluk Derneği'nin düzenlediği dostluk konserinde yaptığı gösterilerle yalnızca müzik değil, meddahları parmakmasız bırakan yetenekle de karşımıza zırt pırt çıkıyor. Son olarak Dizi Hayatına Atılan Recep Renan Bilek Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisinde Rol Alıyor."


Ayrıca akşamki performans için tıklayınız: 

   Aylin&Soner aşkına bakarsak gene kavuşamadılar, deli oluciim!!! Tuttu düğün günü Murat, Soner' e ceza olsun diye kendini vurdu, e zaten ölecekti ama Soner kendinden bilcek şimdi, vicdan yapcak olmaz ki. E bi de Berrinle Ahmet var, onlara da ayrı bi içim kıyıldı...
Amaaan izlemicem işte haftaya, hem ben bu sezon bırakmıştım. Eylül'den bu yana (yani 4 ay geçmiş) ilk izleyişim olmasına rağmen her şeyi anladım. Nasılsa ertesi gün işyerinde konuşuyorlar izleyenler. 4 ay sonra gene bi bölüm izlerim olmadı, belki bu defa evlenirler de hem benimkiler :)

2 yorum:

  1. diziyi takip etmiyorum, dizileri takip edemememek gibi kötü bir huyum var. denk geldiğimde izleyebiliyorum sadece. ama osman'ın çektiği acı nedir ya:) ufaklığın gerçek hayatına etkisi olmaz umarım bu rolün :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...