29 Nisan 2013 Pazartesi

Keyifli Haftasonu

Sizlere de önceden duyurmuş olduğum İzmir Kitap Fuarı'nı (http://www.peacelilyozge.blogspot.com/2013/04/minonun-siyah-gulu.html) ziyaret etme fırsatını yarattık kendimize ;) Kimle mi? İstanbul'dan birkaç günlüğüne gelen sevgili kızkardeşimle. İnsanın kitapsever bir sevdiğiyle kitap fuarını gezmesi kadar keyifli birşey yok desem abartmış mı olurum? Zannetmiyorum, kitapsever dostlar bana katılacaklardır. 

Birçok yayınevi (çok fazla olmasa da, %10- %20 gibi) indirim de yapmıştı. Gerçi ben uzun zamandır aradığım bir kitap dışında -hem elimde okunacak çok fazla kitabım hem de artık ikinci el kitap alma kararı vermiş olduğumdan- başka kitap almadım ya, amacım da kitap havası almaktı daha ziyade zaten. Sahafların olduğu standlara uğramak ise ayrı keyifli hakikaten.

Pazar günü de yine sizlerle daha önce paylaşmış olduğum boncuk diyarı :) Nazarköy'ü (http://www.peacelilyozge.blogspot.com/search/label/Nazark%C3%B6ygezelim istedik. Ancak hava öylesine sıcaktı ki, Pazar günü için çok da doğru bir seçim olmadı aslında burada  olmak. Bahar serinliğinde gezmek daha hoş oluyor. Bu arada yeri gelmişken bir de duyuru: 12 Mayıs Pazar günü dördüncüsü düzenlenecek olan "Boncuk Festivali" köy meydanında yapılacakmış! Daha öncekilere katılmamış olduğumdan festivalin nasıl olacağına dair herhangi bir fikrim olmasa da zaten çok renkli olan bu köyün daha da bir renkleneceğine şüphem yok. İncik-boncuk severler bayılacaktır. Tek problemse İzmir'de artık çooook sıcak günlerin bizi bekliyor oluşu :( O gün hafif bir bahar serinliği olur ise tercih edilebilir bir etkinlik olabilir, benden demesi.

Boncuklu günler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...