15 Eylül 2013 Pazar

Tereci'de Kahvaltı Keyfi

Daha önce pek çok ürününü deneyip sevdiğimiz "Yöresel Bakkal-Tereci Gıda"nın bu Pazar, Mavişehir'deki şubesinde kahvaltısını denedik. Sınırsız seçenekler arasında karar vermek oldukça zor. Eğer iradenize söz geçirmekte zorlanıyor iseniz burada kendinizi durdurmanız son derece güç. Zira kahvaltı niyetiyle oturup bir günde ihtiyacınız olan toplam kaloriyi alarak kalkmanız mümkün. Baştan söylemesi. 

İsterseniz bahçede isterseniz içeride yapıyorsunuz kahvaltınızı. Biz çok erken saatte mekana varamadığımızdan içeride yer bulduk. Oldukça kalabalık olduğunu tahmin edersiniz ancak servis bir o kadar başarılı! Ve bu oldukça önemli bir nitelik bize göre. Birçok kahvaltı mekanında, örneğin çay istediğinizi neredeyse unuttuktan sonra getirdikleri çok olmuştur. Malumunuz, Pazar gününün potansiyelini karşılayabilecek sayıda personel çalıştırılmadığından tüm güçleriyle çalışsa da yetişemez personel. Pinti işletme sahipleri bir çalışandan beş kişilik performans! beklediğinden bizim sıkça karşılaştığımız bir durum olmuştur servisin gecikmesi. (Kaldı ki, eşim kahvaltısını yapana kadar öylesine gergin olur ki böyle durumlarda artık siz düşünün.)



Demem o ki servis çok başarılı. Bundan başka işleyiş de bir o kadar sistematik. Çalışanların bunca yoğunlukla gayet güleryüzlü ve samimi olarak başetmeleri ise takdire şayan. Kendine has dizaynı ile sıcak bir ortamda  yediğimiz herşeyi gerçekten çok beğendik. Kullandıkları her malzeme taze, kaliteli ve lezzetliydi. 

Evinize dönerken dilerseniz alışverişinizi de yapabilirsiniz. Özellikle -benim gibi-yöresel ürünler almayı seviyorsanız burada alışveriş yapmak çok keyifli olacaktır. Bakliyattan tutun da şarküteri, kuru meyve, ev yapımı reçeller...vs. Hatta cilt bakım ürünleri, bitkisel yağlar bile var. 

Daha ayrıntılı incelemek isterseniz ise tık tık:


Herkes için keyifli bir Pazar olmuştur umarım.

Sevgiler...

1 yorum:

  1. sevgili zeze,
    kahvaltı can'dır ya!
    uzun uzun, keyifle, hele böyle yöresel tatlarla;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...