13 Haziran 2014 Cuma

Haydi Kızlar Çekilişe ;)

Bugün sizlere, benim de henüz keşfetmiş olduğum, -özellikle- kadın blogcanların ilgisini cezbedecek bir siteden bahsetmek isterim.


Dermo Kozmetik


Online alışveriş konusunda gerçekten "pimpirikli" sıfatını haketmiş bir tüketici olarak, tüketmeden önce illa ki o site ile ilgili ulaşabildiğim tüm yorumları okumaya çalışırım. 

"DermoKozmeik.com" hakkında duyduklarım ise; müşteri hizmetleri, kargo (aynı gün içerisinde), ödeme seçenekleri (kredi kartı veya kapıda ödeme)... vb konularda beklentileri tatmin etmesi. Birçok tanınmış markalarda sıkça indirimler yapması ve çokça hediyeler sunması! Bak ben işin içine hediye girdi mi çok seviyorum yaaa ;) 





Pek çok kategoride ürünü tek bir sitede uygun fiyata bulmak da vakit kazandırıcı bir durum. Ağız ve diş sağlığından tutun da, saç/ cilt/ vüvut/  tırnak/ anne-bebek bakımına dair akla gelebilecek her çeşit ürün ve bundan başka makyaj, parfüm, güzellik konusunda neredeyse sevdiğimiz tüm markaların bir arada bulunduğu bu siteyi ziyaret etmeniz tavsiye olunur kızlar ;))




İzlediğim bloggerlardan sevgili Bakım Bloğu ile haberdar olduğum, biz diğer blog sahiplerine seslenen şu çalışmada ben de yer almak istedim:







ilgilenen herkeslere bol şans!



2 yorum:

  1. iyimiş de noldu sen işe girdin mi yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. yok yok henüz öyle bi girişimim olmadı. ev hanımlığında kariyer planlıyorum bu aralar.

    aylık hedeflerim arasında elde açma börek, su böreği, mantı... vs var :)

    şaka bu yana harbiden iyiyim böyle, ileride noolur bilmem tabe, bakıciiz artık. kısmetse olur deep ;)

    sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...