21 Ağustos 2012 Salı

Nerde O Eski Bayramlaaaar?

Gerçekten, "Nerde o eski bayramlar?" diye sormak istiyorum (henüz yaş 30 da olsa). Bayramı bitirmeye sayılı saatler kala üzülüyorsam bayram bitiyor diye, bayram sevincinden değil tatilimin bitiyor olmasındandır. 


Kimse kimseyi kandırmasın, her ziyaret için söyleyemem belki ama bir kısmını görev duygusu ile yapmıyor muyuz? Bu dediğim de yapanlar için  tabi, işten güçten nefes alabilmek için tatile kaçanlar da az değil. Malum mevsim tatil mevsimi, güneyde hala  termometre  37-38'i göstermekte. E Ramazan diye tatiller de şaştı bu sene...

Güzel oluyor aslında olmuyor değil, bayramlar da olmasa hepten unutacağız birbirimizi tamam...Tamam da hayat öyle bir keşmekeş ki, kendimizi bile unutmuyor muyuz bu kargaşa da...O zaman üç günlük bir kaçamak da çok mu kendimize..?

Ben de iki gün boyunca epey bi akraba ziyareti yaptım, iyi de yaptım. Bugün de devam ediyor bayramlaşmalar bir yandan. Ama yarın mesai olmasaydı ne iyi olmaz mıydı? Düşünmüyo değilim bu yüzden, önümüzdeki bayram tatil yapmalı mı yoksa diye?

Yarın olmasa...

Sevgiler...


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...