25 Aralık 2012 Salı

Mim

Sevgili "deeptone" (http://sadevederin.blogspot.com) geçtiğimiz günlerde, yorum bırakarak beni mimlediğini haber vermişti fakat ben ancak fırsat buluyor ve cevaplamaya başlıyorum:

Blog Listemde Görmek İstediklerim ve İstemediklerim:


Samimi olarak fikirlerini paylaşmak için yorum bırakan, herhangi bir konuda bilgilendiren, eğlenceli, sevimli, sıcak blogcanlar özellikle görmek istediklerim. Bunun yanında özellikle kitaplar, yazarlar ve filmler konusunda paylaşımda bulunanlara daha fazla ve daha da severek zaman ayırdığımı söyleyebilirim.

Bir de çekilişlerin bazılarına katılmaktan kendimi alamıyorum ben. Keyifli buluyorum. (Bloğumda da paylaşmıştım iki defa da hediye kazandım yakın zamanda, izleyenler bilirler.) Ben zaman ayıramam açıkçası (işimin yoğunluğundan) çekilişiydi, kargosuydu... Hakikaten bu konuda emek veren blogcanları da ayrıca kutluyorum.

Görmek istemediklerim veya istemeyeceklerim ise; yorumlarıyla kırıcı eleştirilerde bulunanlar, çok çok özelini paylaşanlar, özel fotoğraflarına çokça yer verenler olabilir. Bir de (birçoklarımız gibi) argo ve cinsellik içeren paylaşımlar çok manasız geliyor. (Ama, nihayetinde herkes özgürdür dilediğini paylaşmakta/yazmakta.) 

Yeni Yıl Dileklerimiz:




"İktisat" biliminin dediği üzere, "ihtiyaçlar sınırsız, kaynaklarsa kıt". İnsanoğlunda arzular şelale. Benim de öyle tabi. Kendim için şunu diliyorum:

İş hayatından artık nefret ettiğimi, yazdıklarımı takip edenler hissetmiştir. Allah'tan dileğim; beni bulunduğum işten kurtarması. İnsanın huzurla çalışabileceği bir ortamı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi.

Bunlar da herkes için gelsin.


HUZUR, HUZUR, HUZUR

SAĞLIK, SAĞLIK, SAĞLIK

PARA, PARA, PARA

Kroyum ama para bende
(http://www.resimler.tv/resim3647.htm)


Sevgiler...

Not: deeptone, gecikme için kusura bakmazsın umarım.



8 yorum:

  1. heeeey ne güzel yazmışsın.
    hadi o zaman bak yeni yılda daha sevdiğin bi işe geç hadiii. ilk mimde de doğru güzel şeyler sölemişsin ki. bak dünkü yazımda son iki yılın en iyi kitap ve filmlerini seçtimdi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür...

      umarım yeni yıl yeni ve doğru başlangıçlara sahne olur...

      Sil
  2. :) Allah huzurlu çalışacağı ve mutlu olacağı işler nasip etsin isteyenlere bu isteyenler arasında ben de varım parmak kaldırıyorum :) 2013 en güzel kapıların önümüze açıldığı bir yıl olsun inşallah

    YanıtlaSil
  3. Canim ya umarim gonlunce bir isin olur sevdigin..sanirimTurkiyede is durumlari cok kotu insana yuklenmeler cok fazla 5 kisilik isi 1 kisiye yaptirmalar, uzun saatler insana deger vermemeler..bilmiyorum ayni seylerdenmi sikayetcisin veTurkiyedemi yasiyorsun -gibi- ama kendi tanidiklarimdan bildigim bunlar..Huzurlu, Mutlu, gonlunce yeni yillar olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazık ki dediğin gibi kötü iş koşullarında çalışıyor pek çok insan... (Türkiye'de yaşıyorum bu arada)

      anlaşılan, sen daha iyi iş koşullarının mevcut olduğu bir ülkedesin...

      sevgiler...

      Sil
  4. Sağlıklı, mutlu ve huzur içinde çalışacağın bir işin olacağı güzel bir yeni yıl olsun.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...